2022-05-06 06:05 - Nyheter

Vinnare Real Estate Öresund Award!

Igår, den 5 maj, hölls Real Estate Öresund i Malmö, en konferens som årligen anordnas av Øresundsinstitutet. Øresundsinstitutet är ett oberoende dansk-svenskt kunskapscentrum för regionens utveckling, som i samarbete med Malmö stad, Fastighetsägarna SYD samt Centrum för Fastighetsföretagande delar ut Real Estate Öresund Award.

Medtävlande i kategorin Årets Fastighetsföretagare var Malmö Cityfastigheter och Varvsstaden Malmö. Med följande motivering tilldelades vi titeln som vinnare:

Melin Fastigheter är en populär hyresvärd bland sina hyresgäster. Det syns inte minst i den kundundersökning som branschorganisationen Aktiv bo årligen genomför där priset Kundkristallen delas ut till årets bästa hyresvärdar. Redan år 2012 vann företaget i kategorin ”Högsta Förvaltningskvalitet” i klassen under 2000 lägenheter. Även ifjol var företaget nominerade i kategorin Högsta Profil. Melin Fastigheter är Ängelholms största privata hyresvärd och strävar efter ett personligt och nära värdskap. Deras motto lyder ”alltid lite bättre”. Melin Fastigheter premieras för ett engagerat, långsiktigt och personligt fastighetsföretagande som rankas högt av deras hyresgäster.

Vi är väldigt stolta och glada över att vår förvaltningsfilosofi når ut och skapar såväl trivsel som uppskattning bland hyresgäster och i branschen i stort.

Tillbaka till alla nyheter