Lediga tjänster

Teknisk förvaltare

Vår duktiga och uppskattade förvaltare Jan kommer att gå i pension efter 20 års anställning hos oss. Nu söker vi därför en teknisk förvaltare som kan gå bredvid under en period, innan denne är tänkt att ta över efter Jan.

Kort om uppdraget

Som teknisk förvaltare ansvarar du för löpande förvaltning, drift och underhåll av fastigheterna med tillhörande lägenheter och lokaler. Du ansvarar även för byggnadernas tekniska status där vi ständigt strävar efter energieffektivisering, långsiktig hållbarhet och tekniska förbättringar.

Du kommer att ha direkt personalansvar för en specialist inom energi och värme samt för arbetsledaren över fastighetstekniker/-skötare. I dina arbetsuppgifter ingår även statusbesiktningar (för- och flyttbesiktning) av lägenheter och lokaler.

Ansökan

I denna rekrytering har vi valt att ta hjälp av Macavoy. Läs mer och ansök via www.macavoy.se.

Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Markus Holmgren på Macavoy, 0735-195481.

 

 

Om Melin Fastigheter

Välkommen till Melin Fastigheter! Vi är ett familjeföretag som sedan starten i början av 1980-talet ägs av familjen Melin. Företaget äger och förvaltar fastigheter på attraktiva platser i centrala Ängelholm. I beståndet finns allt från äldre byggnader med tidstypiska detaljer till modernare fastigheter – ett spann på över 100 år.

Vi är 12 anställda som ansvarar för fastighetsunderhåll och som tillsammans hjälps åt att ge våra hyresgäster en bra boendeservice. Vår styrka ligger i att vi är ett lokalt företag, med ett samlat förvaltningsområde, som alltid sätter hyresgästen i centrum. Bolaget, inklusive dotterbolag, äger och förvaltar totalt cirka 900 lägenheter och 17 000 m² lokalyta.