Melin Fastigheter

Välkommen till Melin Fastigheter! Med fastigheter i centrum och andra attraktiva områden i Ängelholm riktar vi oss till dig som letar lägenhet eller lokal i vår underbara kuststad. Vare sig du föredrar välbevarade designdetaljer från svunna tider eller nybyggen har Melins något för dig.

 

Vi på Melin Fastigheter är 12 anställda som ansvarar för fastighetsunderhåll och som hjälps åt att ge våra hyresgäster en bra boendeservice. Vår styrka ligger i att vi är ett lokalt ängelholmsföretag som nästan uteslutande äger fastigheter i den centrala delen av staden. Företaget etablerades i början av 1980-talet och ägs sedan dess av familjen Melin. Bolaget och dess dotterbolag äger och förvaltar cirka 860 lägenheter och 16 500 m² lokaler.

Här på hemsidan kan du läsa mer om de områden i Ängelholm där våra lägenheter finns och se vilka som är lediga just nu. Klicka på “sök bostad” för att registrera dig och börja anmäla intresse!

Vi har eftertraktade lokaler för allt från frisörer och butiker till läkarmottagningar och bageri. Klicka på “lediga lokaler” för att se vad som finns tillgängligt just nu i Ängelholm.

Flerfaldig vinnare av Branschindex – 2012, 2013 och 2016!

Det är med stolthet som vi gärna berättar att vi vid tre olika tillfällen vunnit Branschindex utmärkelse “Högsta Förvaltningskvalitet”.  Undersökningen genomfördes 2012, 2013 och 2016 – och alla tre gångerna fick vi samma fina resultat bland företag i vår storleksklass.

Undersökningen genomfördes med hjälp av Branschindex, som årligen genomför den här undersökningen åt bostadsbolag. Vi ville veta hur våra hyresgäster trivs och inom vilka områden vi kan förbättra oss. Syftet med undersökningen är givetvis att bli en bättre hyresvärd.

Läs gärna mer om vår målsättning och strävan här.