Lediga lokaler just nu

Söker du en lokal i vackra Ängelholm? Kontakta oss så kan vi förutsättningslöst diskutera din idé och dina behov! Är du på jakt efter en lokal att hyra i Ängelholm, så ta för vana att gå in på denna sida regelbundet för att inte missa något. Hittar du inte ett objekt som passar dig just nu, är du varmt välkommen att höra av dig på e-post för att berätta mer om din verksamhet och anmäla intresse för nästa tillfälle en passande lokal blir tillgänglig. Under ”Våra lokaler” kan du läsa mer om de fastigheter som inrymmer lokalytor.

Totalt har vi på Melin Fastigheter ca 60 lokaler av olika slag i centrala Ängelholm. Den totala arean ligger på 17 000 kvm. Kanske ligger din drömlokal mitt i smeten på Storgatan, mer avskilt men ändå nära vid Nya Torg eller någon annanstans i stan. Våra hyresgäster är verksamheter i en mängd varierande branscher, från stort till smått. Bland annat kan vi nämna butiker, vård & behandling, utbildning, frisörer, bageri och kontor.

I vår slogan ”alltid lite bättre” omfamnar vi naturligtvis även lokalhyresgästerna. Vi tycker det är viktigt att erbjuda god service, med hög tillgänglighet och ett personligt bemötande. Genom att vara snabbt på plats vid behov, fatta långsiktiga beslut och erbjuda generösa öppettider ser vi till att allt som har med lokalen att göra flyter på. På så sätt blir vi en tillgång för din verksamhet.

Nyfiken på någon av de lediga lokalerna? Kontakta kontoret för mer information och intresseanmälan, telefon 0431-835 00 eller mail info@melinforvaltning.se

Antal annonserade lokaler just nu: 3 st.

Östergatan 59

Snart finns 140 kvadratmeter lokal att hyra på Östergatan 59. Lokalen har prima skyltläge och närhet till Nya torgs parkeringar. Med flera separata rum finns många möjligheter för olika typer av verksamhet.

Vaktgatan 33

På centralt läge vid Nya Torg finns nu en lokal ledig. Fördelat på 55 kvm finns ett rum, toalett, dusch och ett pentry. Loken ligger på källarplan.

Västra Kyrkogatan 17

En kontorslokal är redo för en ny hyresgäst. Lokalen har ett gyllene läge längs Rönneå med närhet till centrum och Ängelholms stadskärna, samt till tågstation som ger goda pendlingsmöjligheter. Fördelat på 70 kvm finns 2 kontorsrum, konferensrum, toalett och förråd. Lokalen har delad entré.