Lediga lokaler just nu

Nedan presenteras de lokaler som är lediga just nu. Kontakta oss så kan vi förutsättningslöst diskutera din idé och dina behov! Är du på jakt efter en lokal att hyra i Ängelholm, så ta för vana att gå in på denna sida regelbundet för att inte missa något. Utbudet av lediga lokaler skiljer sig ofta månad till månad. Hittar du inte ett objekt som passar dig just nu, är du varmt välkommen att höra av dig på e-post för att berätta mer om din verksamhet och anmäla intresse för nästa tillfälle en passande lokal blir tillgänglig. Under “Våra lokaler” kan du läsa mer om de fastigheter som inrymmer lokalytor.

Totalt har vi på Melin Fastigheter ca 60 lokaler av olika slag i centrala Ängelholm. Den totala arean ligger på 17 000 kvm. Kanske ligger din drömlokal mitt i smeten på Storgatan, mer avskilt men ändå nära vid Nya Torg eller någon annanstans i stan. Våra hyresgäster är verksamheter i en mängd varierande branscher, från stort till smått. Bland annat kan vi nämna butiker, vård & behandling, utbildning, frisörer, bageri och kontor.

I vår slogan “alltid lite bättre” omfamnar vi naturligtvis även lokalhyresgästerna. Vi tycker det är viktigt att erbjuda god service, med hög tillgänglighet och ett personligt bemötande. Genom att vara snabbt på plats vid behov, fatta långsiktiga beslut och erbjuda generösa öppettider ser vi till att allt som har med lokalen att göra flyter på. På så sätt blir vi en tillgång för din verksamhet.

Antal annonserade lokaler just nu: 2 st.

På centralt läge, Bruksgatan 27B vid Nya Torg, finns nu en lokal ledig. Fördelat på 30kvm finns rum, toalett och pentry. Har tidigare använts som kontor.

Kontakta kontoret för mer information.

Med stora ytor fördelat på två plan finns nu möjlighet att hyra lokal på Sandvångsgatan 1.

Med utvändig trappa når man källarplan på 30kvm med förvaringsmöjligheter och toalett. På entréplanets 56kvm finns ett stort rum samt ett mindre förråd.

Lokalen har tidigare använts som fotostudio.

Kontakta kontoret för mer information.