Aktuella byggprojekt

Mars 1, etapp 2 – nyproduktion. 

Förtätningen på kvarteret Mars har påbörjats. Första spadtaget togs tillsammans med MVB Syd och nästa generations grävmaskinist.

I mitten av oktober 2021 gick första grävskopan i marken, då för att lägga om fjärrvärmeservisen. Därefter följde etablering inför byggstart. Projektet planeras vara färdigt för inflytt till sommaren 2023.

Förtätningen kommer att bestå av 3 nya huskroppar med 10, 13 respektive 16 lägenheter. MVB Syd är totalentreprenör för byggprojektet.

Rebbelberga ser vi som ett strategiskt område för oss, där många känner sig hemma och gärna vill bo kvar. Det är ett bra läge, med närhet till köpcentrum, vårdcentral, skolor och goda kommunikationer, som medför att vi gärna vill satsa vidare i området.

Mars 1, etapp 1 – renovering av 48 lägenheter.

Nu har vi gått i mål med renoveringen av alla befintliga lägenheter!

Fastigheten omfattar 48 lägenheter, där lägenheterna fått helt ny interiör med nya badrum, kök och ytskikt. Även balkongerna har fått ny inglasning. Fastigheten som sådan har genomgått stambyte och fått nya tak och fönster.

Utemiljön har fått sig ett lyft genom två nya pergolor, en ny lekyta med klätterställning, rejäl grill och nyplantering av grönska.

Här hoppas vi att såväl nya som kvarboende från före renoveringen ska trivas bra.

Bredvid ser du några bilder på resultatet. Vill du bo här? Håll koll på lediga lägenheter! Och glöm inte att ställa dig i vår bostadskö om du inte redan gör det.