Följ med till Mars!

Mars 1, etapp 2 – nyproduktion. 

Förtätningen på kvarteret Mars är i full gång. Här kan du följa bygget i form av bilduppdateringar. Här kan du läsa mer om de blivande lägenheterna.

Förtätningen består av 3 nya huskroppar med totalt 39 lägenheter. MVB Syd är totalentreprenör för byggprojektet. Projektet planeras färdigt för inflytt till sommaren 2023.

Rebbelberga ser vi som ett strategiskt område, där många känner sig hemma och gärna vill bo kvar. Det är ett bra läge, med närhet till köpcentrum, vårdcentral, skolor och goda kommunikationer, som medför att vi gärna vill satsa vidare i området.

Mars 1, etapp 1 – renovering av 48 lägenheter. 

Nu har vi gått i mål med renoveringen av alla befintliga lägenheter!

Fastigheten omfattar 48 lägenheter, där lägenheterna fått helt ny interiör med nya badrum, kök och ytskikt. Även balkongerna har fått ny inglasning. Fastigheten som sådan har genomgått stambyte och fått nya tak och fönster.

Utemiljön har fått sig ett lyft genom två nya pergolor, en ny lekyta med klätterställning, rejäl grill och nyplantering av grönska.

Här hoppas vi att såväl nya som kvarboende från före renoveringen ska trivas bra.

Bredvid ser du några bilder på resultatet. Vill du bo här? Håll koll på lediga lägenheter! Och glöm inte att ställa dig i vår bostadskö om du inte redan gör det.