2023-01-12 08:01 - Nyheter

Möt Patrik, vår nya VD

Under denna vecka lämnar Håkan Svensson över stafettpinnen och VD-rollen hos Melin Förvaltnings AB till Patrik Tano. 

Patrik har sitt ursprung ca 150 mil norrut, närmare bestämt Boden, men är för vissa kanske ändå bekant som forward i Rögle BK under tidigt 2000-tal. Det var på den vägen han hittade till Ängelholm där han idag bor tillsammans med sin familj. Kärleken för vinter, fjäll och de norrländska vidderna lämnar inte Patriks hjärta, men de skånska bokskogarna har fått en plats där också.

Även sporten ligger Patrik varmt om hjärtat och han brinner för idrott i alla dess former, både som utövare, ledare och när tid finns även som åskådare. Kanske har du sett Patrik med snabba steg ta sig fram i Kronoskogen? Eller stött på honom på ditt barnbarns innebandyträning? ”Jag älskar att träna själv och är aktiv som tränare och ledare för ungdomslag i innebandy. När tid finns stöttar jag såklart Rögle BK också” berättar Patrik.

Efter avslutad proffskarriär och civilingenjörsstudier tog Patrik steget in i arbetslivet med målet inställt på byggbranschen. Ett mål som sedan svängde något längs vägen mot byggnader och fastigheter, vilket också är den bransch han valt att stanna i. Senast kommer han från Garnito, ett fastighetsbolag i Helsingborg där han varit VD sedan 2017.

”Jag tycker det är så himla roligt och det finns fina nätverk inom den här branschen. Att arbeta med bostäder känns viktigt eftersom är en central del i många människor liv” svarar Patrik på frågan om varför han fortsätter arbeta med fastigheter.

Nu kliver Patrik in i sin nya roll och är själv motiverad att komma i gång. ”Det känns inspirerade och rätt! Melin är ett anrikt fastighetsbolag med fina värderingar, vilket känns viktigt för mig. Och det ska bli roligt att jobba i Ängelholm!”

Välkommen, Patrik! Vi på Melins ser fram emot att ha dig på plats.

Tack, Håkan!

Samtidigt som vi välkomnar Patrik riktar vi även ett stort tack till Håkan Svensson som efter 11 år hos Melin Förvaltning valt att gå i pension. Håkan har varit en viktig del av företagets utveckling under sin tid på posten, som ledare och pådrivare i såväl vardagsarbete som större projekt. Även en hel del fikastunder och skratt har Håkan bjudit på genom åren!

Håkan kommer att arbeta januari ut och efter det väntar en välförtjänt pension med mindre jobb och pendling och desto mer resor, golfspelande och andra äventyr.

Vi vill framföra vårt varmaste tack för denna tid och önska Håkan all gott framöver.

Tillbaka till alla nyheter