2020-03-29 09:03 - Nyheter

Förändrade rutiner på grund av coronaviruset

Med anledning av coronaviruset som nu cirkulerar i världen, ser vi över vår verksamhet för att minska risk för smittspridning. Vi följer utvecklingen och informationen från myndigheterna. Löpande gör vi bedömningar kring hur vi i vår verksamhet ska förhålla oss till de utmaningar som dyker upp. Med start idag gör vi därför ett par tillfälliga förändringar i den dagliga driften.

Kontoret håller öppet som vanligt, men vi uppmuntrar till kontakt via våra digitala kanaler. Vi ber er därför att främst göra felanmälan via telefon, e-post eller vårt webbformulär.

Du når oss som vanligt på 0431–83500 eller info@melinforvaltning.se.

Av omtanke för både er kunder och för våra anställda kommer vi dessutom att begränsa antalet hembesök för bland annat reparationer. Vi prioriterar därför inte icke-akuta felanmälningar och genomförandetiden kommer att bli längre än vanligt.

Förändringarna är tillfälliga och genomförs eftersom vi under en dag träffar många hyresgäster. Vi strävar efter att skydda både personal och dig som hyresgäst. Vi hoppas på din förståelse.

God handhygien är en viktig faktor för att minska spridningen. Var därför extra noggrann med att tvätta händerna just nu. För mer information om viruset samt aktuella rekommendationer, se kommunens hemsida.

Tillbaka till alla nyheter