LIVET PÅ KVARTERET MARS

Nu välkomnas en ny planet i bostadshusens solsystem. Sten för sten växer ett modernt och attraktivt bostadskvarter fram på Älvsborgsgatan 2 i Rebbelberga, strax utanför Ängelholms stadskärna.

Genom det nya kvarteret får Ängelholm 39 nya hyresrätter, ett bekvämt boende med närhet till kommunikationer och flygplats. Bostadskvarteret är ett förtätningsprojekt där de nya huskropparna blir grannar med befintliga bostadshus.

Boendeform
Hyresrätter

Boyta & rum
46-83 kvm
1-4 RoK

Uthyrning
Hösten 2022
Fullt uthyrt

Planerad inflytt
Maj 2023

Lägenheter för alla

Kvarteret Mars 1 erbjuder ett modernt och bekvämt boende för alla. Lägenheternas bostadsytor är fördelade på 1–4 rok och 46–82 kvm, och nästan alla har inglasad balkong. Tre av kvarterets bostäder är takvåningar och har generösa takterrasser med vidunderlig utsikt åt tre väderstreck.

Materialvalen håller hög standard med rostfria vitvaror, helkaklat badrum och kök från Ballingslöv. Vårt projekt byggs med investeringsstöd, vilket ger oss möjlighet att erbjuda lägre hyresnivåer jämfört med många andra nyproduktioner.

Fakta

• Hyra: 5 934–10 712 kr/månad
• TV-avgift: 115 kr/månad
• Parkering: Finns att hyra i mån av plats
• Laddstolpar: Ja, 4 st
• Förråd: Ja
• Cykelförråd: Ja
• Tvättstuga: Ja, 2 st

Trivsamt boende

I hallen möts du av ett ljust klinkergolv, som mot köket övergår i en enstavsparkett i ek som flyter genom resten av lägenheten. I det helkaklade badrummet är handukstork och duschväggar standard och det finns möjlighet att få tvättmaskin och torktumlare som tillval. Lägenheterna har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köken går i vitt med ekdetaljer och är utrustade med rostfria vitvaror. Här finns varmluftsugn med glashäll och diskmaskin som standard. I treorna och fyran finns två kombinerade kyl/frys för maximal förvaring av mat.

Lägenheterna har generösa förvaringsmöjligheter, med inbyggda sovrumsgarderober i de flesta fall. I det stora sovrummet bjuder väggarnas sandkulör på ett vilsamt intryck. Samtliga lägenheter är utrustade med säkerhetsdörrar mot trapphusen.

Karta