Ledigt just nu

Nedan presenteras de lokaler som är lediga för tillfället. Kontakta oss så kan vi förutsättningslöst diskutera din idé! Är du på jakt efter en lokal att hyra i Ängelholm, så ta för vana att gå in på denna sida regelbundet för att inte missa något! Utbudet av lediga lokaler kan skilja sig från en månad till en annan. Hittar du inte ett objekt som passar dig just nu är du varmt välkommen att höra av dig på e-post för att berätta mer om din verksamhet och anmäla intresse för nästa tillfälle en passande lokal blir tillgänglig.

Totalt har vi på Melin Fastigheter ca 60 lokaler av olika slag i centrala Ängelholm. Den totala arean ligger på 16 500 kvm. Kanske ligger din drömlokal mitt i smeten på Storgatan, mer avskilt men ändå nära vid Nya Torg eller någon annanstans i stan. Våra hyresgäster är verksamheter i en mängd varierande branscher, från stort till smått. Bland annat kan vi nämna butiker, vård & behandling, utbildning, frisörer, bageri och kontor.

I vår slogan ”alltid lite bättre” omfamnar vi naturligtvis även lokalhyresgästerna. Vi tycker det är viktigt att erbjuda god service, med hög tillgänglighet och ett personligt bemötande. Genom att vara snabbt på plats vid behov, göra långsiktiga beslut och erbjuda generösa öppettider ser vi till att allt som har med lokalen att göra flyter på. På så sätt blir vi en tillgång för din verksamhet.

Antal annonserade lokaler just nu: 1 st.

AFFÄRSLOKAL PÅ GASVERKSGATAN

ADRESS: Gasverksgatan 25

YTA: 90 kvm, varav 70 kvm butiksyta och 20 kvm källare.

OMRÅDET: Lokalen ligger vid Nya Torg i Ängelholm, med fem minuters promenad från Storgatan. Runt torget finns många småföretag i form av körskola, frisörer, matställen, friskvård, kontor med mera. Det är lätt att parkera i området eftersom det både finns parkering på gatorna och på Nya Torg.

LOKALEN: Lokalen har en butiksyta i markplan som är fördelad på två rum. I källaren som nås via en trappa inne i butiken finns plats för lager. Stora skyltfönster med bra möjligheter till exponering ut mot Gasverksgatan och Nya Torg.

Lokalen är ledig från och med 1 augusti. Inflyttning och hyra enligt överenskommelse.

För mer information, kontakta oss på 0431-835 00 så berättar vi mer.